Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Üye Ol anında 20.00 TL kazan

Kirli Sakal Bırakma İncelikleri

20-07-2020 22:26
Kirli Sakal Bırakma İncelikleri

Kirli Sakal Bırakma İncelikleri


Kirli sakal, tıraşlı bir yüz ile sakallı bir yüz arasındaki evredir. 3 günlük ya da bir haftalık sakallar için kullanılır. Uzun sakal bırakmadan, ifadeli ve özgüvenli bir görünüm için ideal bir sakal modelidir. Her erkek için ideal kısalıktadır. Doğal görünen bir modeldir. Tıraş olmamak, kirli sakal bırakmak demek değildir. Kirli sakal da bakım ve müdahale gerektirir. 

Kolaylıkla ve uğraşmadan ve sağlıklı görünen kirli sakal bırakmak mümkündür ancak iyi ve etkileyici bir kirli sakal bırakmanın da incelikleri var. Aşağıdaki öneriler ve yöntemler ile doğal ve bakımlı bir kirli sakal görüntüsü mümkün:


  • İlk kural: Kirli sakal bırakmak için sakalınızın uzunluğunu belirlemelisiniz. Örneğin, 1-3 milimetre uzunluk önerilen bir ölçüdür. 
  • Doğal ve düzenli bir kirli sakal doğal ve düzensiz görünen bir kirli sakaldan daha caziptir. Bu da a) doğru malzemeleri kullanmak b) sakala bakım yapma aşamalarıyla mümkündür. 
  • Sakal şekillendiren fonksiyonlu bir tıraş makinesi bu işi kolaylaştırır. 
  • İkinci kural: Sakal uzunluğuna karar verdikten sonra doğal görünümü bozmadan sakala şekil vermelisiniz. Yanaktaki sakal sınırını (sakal hattını favorilerden bıyık bölgesine kadar) düzenleyin)  
  • Birkaç günde bir (sakal uzama hızına göre değişkenlik gösterir) sakalınızı düzeltmezseniz biçimsiz, dağınık ve düzensiz çıkabilir. Not: Kısa kesen, toparlayan bir makine ve bıçak ucuyla bu aşama çok kolay! 
  • Üçüncü kural: Düzenli görünümü korumak ya da her gün aynı görüntüde bir kirli sakal görüntüsü yakalamak için sakalınızı şekillendirmek hem düzgün bir görünüm hem de bakımlı sakal demektir. Bu da sakalı öylece bırakmaktan farklı bir görüntü sağlayacaktır. Farklı numarada sakal şekillendirici uçları kullanarak (örn: 1*2*3*4 gibi) sakalı şekillendirebilirsiniz geçebilirsiniz. Sakallar eşit uzunlukta kısalacağından doğal görünüm bozulmaz. 
  • Dördüncü kural: Sakal bütünlüğünü bozan ve sakaldan ayrı duran; yanak ve elmacık kemiği üzerinde çıkan kıllar ve boyun alt kısımlarındaki kılları daha kısa ve sıfır uçla almalısınız. Bu kısımlar dağınık ve bakımsız görüntü sebebidir.
  • Beşinci kural: İstenmeyen tüyler ve tıraş makinesinin sıfır numaralı ucunun almadığı kılları jiletle tıraş etmelisiniz. 
  • Altın öneri: Düzeltme, kısaltma ve tıraş sonrası yüz yıkandıktan sonra nemlendirici, sakal kremleri ve sakal bakım yağlarını da kullanma aşaması da önemlidir. Tabi doğru ve etkili sakal bakım ürünleri kullanmak da… Sakal için nem, beslenme, canlı ve taze bir görüntü önemlidir. 
  • Altın kural: Yukarıda sıraladığımız sakala bakım yapma - sakalı düzenlemek – istenmeyen kıl ve tüyleri tıraşlama aşamalarını 3-4 günde bir tekrar etmek kirli sakal modelinin en püf noktasıdır. Ta ki siz kirli sakaldan sıkılana kadar.
 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.